Rydding & Dødsbo

Rydding av hus, uthus, garasje, dødsbo.

Skal du rydde og tømme boligen? Vi kan ordne det raskt og enkelt!
Etter befaring så gir vi et tilbud med en fast pris og dato for når du vil ha jobben avsluttet. Vi sorterer og kjører bort alt som skal leveres til miljøstasjon. Enklest for deg og mest miljøvennlig.

Å tømme et dødsbo handler mye om respekt for personene og de eiendeler som tilhører familien. Etter at etterkommerne har vært og hentet det de vil beholde, så kan det hende at vi finner ting under oppryddingen som kan være av interesse for familien. Vi setter derfor til side til side ting som vi mener kan være av interesse og tar kontakt før vi rydder det ut.

Husk at utgifter til vask og tømming av dødsbo kan trekkes fra i arveavgiftsgrunnlaget i arvemeldingen dersom arbeidet utføres av et firma.

Rengjøring

Når ryddingen er gjort påtar vi oss også rengjøringen. Våre profesjonelle medarbeidere sørger for at din bolig er rengjort og klar for overtagelse til evt. ny eier. Vi har garanti på flyttevask så dere kan være sikre på at boligen er i orden før ny innflytting.

Oppussing

Et strøk eller to med maling kan gjøre mye for kosmetikken og prisen på boligen. Ved å legge nytt gulv, male eller flislegge kan det hjelpe mye på både takst og pris.

Ta kontakt med oss og få et tilbud

UA-114989597-2