Hva gjør vi?

Mjøsvask skal være en fleksibel,sikker og stabil leverandør av renholdstjenester. Vårt sentrale fokus er godt utført arbeid og tillit. Hvert oppdrag kan tilpasses hver kundes ønsker.

vask3

Daglig renhold foregår 1-7 ganger i uken, etter behov. Som oftest i intervaller på 5-7 dager. Det omfatter støvsuging og vask av gulv, vask av innvendige trapper, fjerning av flekker/fingermerker, utvendig vask av hvitevarer, utvendig vask av kjøkkenskap og skapdører, støvtørking, speilpuss, vask av wc og bad m/fast utstyr. Evt. andre ting som ønskes gjort i huset kan også avtales, f.eks. skifte sengetøy, tømme avfall etc.

Oppdrag, tidspunkt og pris avtales under befaringen og settes i avtalen før første oppmøte.

Hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss med karmvask, innvendig vask av dører og dørkarmer, lysarmatur, radiatorer, vasker samt vask og støvsuging av gulv.

Flyttevask
er en omfattende hovedrengjøring som også omfatter innvendig vask i skap, komfyr/stekeovn og evt. andre gjenstående hvitevarer/utstyr. Det skal være ordentlig rent ved overlevering. Vår vaskegaranti betyr at hvis rengjøringen ikke er funnet tilstrekkelig godt nok utført i løpet av den første uken etter oppdraget blir den gjort på nytt av oss før ny innflytting.

 

Vi har service og fleksibilitet i fokus enten vi er hjemme hos deg eller på arbeidsplassen.

UA-114989597-2